Sofo summer issue

Sofo summer issue

Till krönikan som denna gång handlade om att man lika bra kan semestra i Sofo som på nån annan gammal playa. Själv flyttar jag ut på landet och simmar, grillar och jobbar på boken. Booooken med stort B som kommer bli så jävla bra när vi väl har fått lite struktur på´t. Så ska vi väl springa lite också så att vi inte gör bort oss på hundloppet (jo det är sant) senare i september.


Övriga news är att det varit midsommar, himla fröjdigt med hundar, ungar, båt och hela schabanget. Synd för mig (eller mest för alla omkring) att jag alltid har DEN DÄR tiden just runt midsommar (läs pms) och är ganska unpleasant att ha att göra med. Livets stora orättvisor. Men det va jädra mysigt ändå.
Vidare har vi alltså skrivet på kontrakt på ett sommarhus mitt ute på vildaste vishan som är så fint så man knappt tror et. Det har allt som man behöver och lite till, mycket bilder på detta kommer komma framöver. Har haft operation i käften aka itusågning och utdragning av mördarvisdomstand (nr 1 av 4 denna sommar, oh joy) och gått klart agilitykursen och lärt oss hoppa banor.
Jag fick även antagningsbeskedet från HDK till en vidareutbildningskurs som jag sökt “Bilderböcker för barn”. Så i höst kommer jag att hålla på med detta och alltså få spendera lite tid i gbg, för att vara exakt en helg i månaden. Ska självklart jobba på som vanligt ändå.

På återhörande, eller seende (instagram:@lindalovisa)

3 Comments
 • Sabina

  June 29, 2012 at 1:40 pm

  Beautiful! And I love all the details of the blossoms on the cell phone!

 • LIEEYA - ART MY WAY ♥

  June 29, 2012 at 2:31 pm

  älskar dina illustrationer, alltid lika underbara!

 • aliengirl- artist & actor

  July 6, 2012 at 10:56 am

  Jättesnyggt tecknat!
  Och är dom dina hundar eller, jättegulliga! 😀

Post a Comment