Going to the country

Going to the country

Har jobbat lite, här är en bit av en illustration. Och lite handritad typografi till det.

 

le kitchen. Här bakas det, mecklas ihop rabarberpajer med cognac och rörs ihop fenomenala fiskburgare med flera olika sorters fisk. Dock ej av mig för jag fräser igång grillen med min eleldare och sen står jag där och vänder med en koncentrerad min, som sig ju bör.

Jo, jag ville bara säga det att jag har andra kläder. Nu tex ett par små fräcka bomullsshorts och min prickiga bikini eftersom jag sitter i sweat lodgen, även kallad verandan. Men det blir ingen bild på det för tillfället.

Jag vet att det blir mycket bilder på den här hunden, men hon är fanimej det vackraste jag vet.

Anders har gjort en video till RMK och Toppen som blev så grymt fin och släpptes idag. Kolla in den för lite härlig sommarfeeling (och en eventuell känsla av att du själv snart är pensionär). Och kom ut till oss på landet!! hejhej

No Comments

Post a Comment