Jahaja

Jahaja

Vilken jädra vecka detta var till att börja med. Regnat sidledes på mig och puppyn där vi släpade oss fram tillsammans med min förkylning och såg stjärnor av jobbighet. Jag som skulle få stanna kvar efter passet hos favvofröken på gymmet och tipsas om hur jag själv ska kunna bli en excellent, inspirerande och spandexklädd instruktör med solsken i blick. Hoppas erbjudandet gäller nästa vecka också om eländet gått över då. (obs! synd om).
Dock ljusades det upp lite på onsdan när jag blev wined and dined och fick en resa till Barcelona, inte tokigt! Har börjat spåna på ett nytt lite-större-eget-projekt som kanske ställs ut om något halvår (trots att jag svurit på att det skulle ta ett tag till nästa gång) och då är den stan en perfekt inspirationskick.
Gillar bara sitta och rita lite planlöst medan jag funderar, så det gör jag.

Att få tid att bara låsa in sig med sina pennor är väl ändå det bästa…. detta från Dreams of Salikon-projektet i våras.

1 Comment
  • Therese

    October 30, 2011 at 6:55 am

    Hej LindaLovisa ! Fy vad du är duktig och fy vad du gör många helt fantastiskt bilder ! Jag undrar med hur du gör? Jag menar jag fattar ju att du ritar och att du gör det hur snyggt som helst. Men skannar du in bilderna sen eller hur får du dom se så bra ut i datorn ? Eller ritar du om alla i illustrator ? Och vad använder du när du färglägger ? 🙂 Kramkram

Post a Comment