DN På stan

DN På stan

Män som fåglar i DN På stan, roligt skrivet av Niklas Wahllöf. Kolla in!
Det är något speciellt att få jobba med DN, iaf för mig. Hemskt roligt att få göra framsidan också! Jag må säga att det blev stiligt, även om mitt ex av tidningen hade blivit lite mysko i trycket.

En liten tur till landet har jag hunnit  med också. Där drack vi tusen liter vin, badade och såg en säl. Jojo, svartsäl enligt Hanna. Själv är jag inte så bevandrad i sälarter vilket är märkligt eftersom jag spenderade halva min barndom med papper och penna och näsan i diverse sälböcker.

5 Comments
 • alekzandra

  July 22, 2011 at 2:24 pm

  Supersnyggt!

 • Gingerstyle

  July 24, 2011 at 2:21 pm

  Hej LindaLovisa,
  Jag fann artikeln mycket underhållande och var tvungen att rekommendera läsningen via min stilblogg. Lånade dock dina fantastiska illustrationer i helfigursformat härifrån. Hoppas ok. Här är mitt inlägg: http://gingerstyle.se/sommarhannen/
  Hälsningar,
  Charlotte

 • admin

  July 24, 2011 at 3:06 pm

  Tack så mycket! Fint, och klart du kan låna!

 • Julia

  August 13, 2011 at 1:13 pm

  Hej! Ville bara säga att dina illustrationer verkligen är fantastiskt fina och det är en väldigt cool och egen stil du har!:D

 • admin

  August 15, 2011 at 8:12 am

  Tack!

Post a Comment